Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Semestern väntar runt hörnet även för oss på Helpman.

Vi har gjort vårt bästa för att schemalägga vår ledighet så att det alltid finns någon på kontoret som kan hjälpa er. Under hela sommaren arbetar vi minst lika intensivt som under resten av året och tar emot nya ansökningar samt hjälper kunder som söker byggarbetare.

Efter en mycket intensiv vår med stora projekt ser vi nu framemot lite sommarvila och tid för återhämtning. Stressnivån innan semestern är ofta hög. Många har mycket att avsluta för att kunna vara borta från jobbet, anpassa arbetstakten efter kollegor eller uppdragsgivare och konsulter för att med gott samvete kunna åka på den efterlängtade semestern. Det kan dock ta ett par dagar att landa och varva ned, ge hjärnan och kroppen en chans att hänga med. Vi önskar alla våra kunder, konsulter och kandidater skön sommar full av sol, bad och ljumma sommarkvällar. Släpp sånt ni inte kan påverka. Minska antalet måsten. Släpp oro och stress. Träffa familj och vänner.  Njut av ledigheten.

& kom ihåg att Helpman finns bara ett samtal bort! Vi har öppet som vanligt & enklast är det att ringa kontoret på 08-584 303 60. 


827
829
910