Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Bemanning snickare

Söker du snickare till ditt projekt, eller söker du jobb som snickare? Sedan starten år 2000 har vi hjälpt flera tusen snickare att hitta jobb. Vi är särskilt stolta över att kunder och konsulter som slutat hos oss ofta kommer tillbaka senare och vill arbeta för oss igen. Varmt välkommen att kontakta oss om bemanning snickare redan i dag!

Vad kan Helpman göra för mig som söker snickare?

Vi matchar kompetensen mellan de snickare vi har i vår databas och dina uppdrag. Vi har varit länge i branschen och alla våra konsultchefer har egen erfarenhet från bygg. Det gör att vi vet vad du som kund behöver. Vårt motto är att leverera rätt person i rätt tid till rätt pris.

Vad är fördelen med att anlita Helpman vid bemanning av snickare?

Genom att arbeta med en flexibel personalgrupp hamnar du inte i situationen att du behöver säga upp personal. De anställda hos oss har ofta stora möjligheter att få ett nytt uppdrag inom sitt område.

Om jag vill rekrytera snickare, hur går jag tillväga?

Börja med att boka ett möte med oss via formuläret nedan. Har du frågor innan dess är du givetvis välkommen att ringa eller mejla.

Jag söker jobb som snickare. Vad kan Helpman göra för mig?

Vi kan erbjuda uppdrag som snickare. Uppdragen kan vara både långa och korta. Det kan vara uppdrag på en och samma arbetsplats, eller uppdrag där du kommer i kontakt med flera olika företag och arbetsrutiner.

Vilken typ av snickarjobb kan det vara frågan om?

Det kan vara ny- och tillbyggnationer men också renoveringar. Vi söker ofta snickare som kan till exempel form, inredning, ROT och nyproduktion.

Vilka kvalifikationer bör jag ha?

Du bör ha erfarenhet som snickare. Många av våra uppdrag kräver att du som anställd har yrkesbevis men ibland finns även möjlighet att bli anställd trots att man inte har det.

Om jag vill ha ett snickarjobb hos Helpman, hur gör jag?

Börja med att registrera dig på vår hemsida. Titta också bland de jobb som är lediga just nu om du hittar något snickarjobb som skulle passa dig.

Kontakta oss om bemanning snickare

Har du frågor eller vill du boka möte om rekrytering av snickare? Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08-584 303 60.

(Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!
808
810