Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Personal bygg

Behöver du rekrytera personal till bygg, eller söker du själv jobb i byggbranschen? Vi har ett brett kontaktnät över hela Sverige och har sedan starten år 2000 hjälpt bland annat flera tusen snickare att hitta jobb. Varmt välkommen att kontakta oss om personal till bygg redan i dag!

Hur kan Helpman hjälpa mig att hitta personal till bygg?

Vi har lång erfarenhet, ett brett kontaktnät och gedigen kännedom om branschen. Vi är en trygg partner för dig som söker kvalificerad personal inom bygg.

Vad är fördelen med att anlita Helpman?

Du hamnar inte i situationen att du behöver säga upp personal eftersom du arbetar med en flexibel personalgrupp. Våra anställda har oftast möjlighet att snart få ett nytt uppdrag inom sitt område.

Vilka yrkesgrupper kan ni hjälpa mig att hitta?

Egentligen alla yrkeskategorier, både tjänstemän och yrkesmän. Det vill säga olika typer av chefsjobb inom bygg, inköpare, utsättare och så vidare å ena sidan. Å andra sidan snickare, betongare, mark- och anläggare med flera.

Hur går jag tillväga om jag vill rekrytera personal till bygg?

Boka ett möte via formuläret nedan. Du är givetvis också välkommen att ringa eller mejla ifall du har frågor.

Jag söker jobb inom bygg. Hur kan Helpman hjälpa mig?

Vi kan erbjuda olika typer av uppdrag, både för dig som är yrkesman och dig som söker jobb som tjänsteman inom bygg. Vissa uppdrag är långa, andra korta. Det kan vara uppdrag där du kommer i kontakt med flera olika företag och arbetsrutiner, eller uppdrag  på en och samma arbetsplats.

Vilken typ av jobb kan det vara?

Det kan vara alla typer av jobb inom bygg. På tjänstemannasidan är det arbetsledare, projektledare, chefsjobb eller inköpare med mera. På yrkesmannasidan är det givetvis snickare, mark- och anläggare av olika slag, betongare men även i viss mån yrkesmän som kanske inte har lika mycket erfarenhet och specialisering ännu men som vill utvecklas i sitt yrke.

Vilka kvalifikationer bör jag ha?

Förutom erfarenhet kräver många av våra uppdrag att du har yrkesbevis. 

Om jag vill söka jobb som personal inom bygg hos Helpman, hur gör jag då?

Börja med att registrera dig och ladda upp ditt cv på vår hemsida. Kanske finns det något uppdrag som skulle passa bland de jobb som är lediga just nu. Titta därför även där.

Kontakta oss om personal bygg

Har du frågor eller vill du boka möte om rekrytering av byggpersonal? Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08-584 303 60.

(Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!
808
812