Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Intervju med Helpman's administrationsansvarig - Magdalena!

Klicka här för att se Magdalenas presentation!

Vad heter du och vad är din roll på företaget? 

Jag heter Magdalena Welander, men alla kallar mig för Maggie. Min roll är att vara administrationsansvarig. Det innebär att jag är den som ansvarar för att all typ av administration löper på och görs som den ska. Att vi betalar ut löner, fakturerar våra kunder, betalar våra leverantörsfakturor och alla typer av skatter plus en massa annat löpande som behöver göras.

Hur länge jobbar du på Helpman och hur fick du jobbet?

Jag har jobbat på Helpman sen våren 2006, så jag är alltså inne på mitt fjortonde år här! Jag har aldrig varit så länge hos en och samma arbetsgivare, och det tycker jag ger ett riktigt gott betyg till Helpman!
Det var en tidigare arbetskollega till mig som då arbetade på Helpman, som tipsade mig om att söka jobbet, då de behövde förstärkning på deras administrationsavdelning. Byggbranschen var för mig helt ny, och jag tyckte det verkade vara ett spännande område att jobba inom. 

Vad är roligast med ditt jobb? Vad är det som driver dig? 

Det roligaste med mitt jobb är att känna att jag själv är en nödvändig del i ett företag, där vi alla medarbetare är lika viktiga och att vi verkligen behöver varandra för att kunna driva företaget framåt. Min drivkraft är att tillsammans med mina kollegor arbeta för att Helpman ska vara ett så stabilt, sunt och seriöst bolag som möjligt i byggbranschen. 

Vad kan du hjälpa våra konsulter och kunder med? 

Jag kan hjälpa våra konsulter med frågor om tidrapportering, lön eller ackord. Jag är oftast den som tar emot sjukanmälningar.
Och gällande kunder så kan jag besvara frågor om fakturor och jag försöker alltid vara så behjälplig som möjligt gällande frågor om att sammanställa fördelningslistor inför ackordavstämningar. Man kan nå mig genom att ringa på 08-58430367 eller mejla mig på magdalena.welander@helpman.se. 


827
841
842