Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Jobba inom bygg hos Helpman

Vi har sedan år 2000 arbetat med att hjälpa både yrkesmän och tjänstemän som vill jobba inom bygg att hitta bra uppdrag. Att jobba hos Helpman innebär att du är uthyrd till projekt hos kund. Projekten kan variera i längd och storlek. Varmt välkommen att kontakta oss redan i dag!

Du blir vårt ansikte utåt

Vår målsättning är att du ska känna dig trygg och stolt över att arbeta hos oss. Din anställning innebär att du kommer att vara uthyrd till ett eller flera projekt och således vara vårt ansikte utåt på arbetsplatsen. Tiden du kommer att vara på projekten kan variera och vi har både kortare och längre uppdrag.

Vi är medlemmar i BI och följer svensk lagstiftning.

Helpman blir din arbetsgivare

Det är till Helpman du tidrapporterar. Det är även till oss du ansöker om semester, sjukanmäler dig eller anmäler föräldraledighet och vab. 

Det är dock inte ovanligt att företaget som man varit på väljer att erbjuda den som arbetat hos dem en anställning. Då är det upp till dig om du önskar att gå över till kund eller om du vill vara kvar hos oss.

Exempel på personal vi kan hjälpa att hitta uppdrag

  • Tjänstemän inom bygg: arbetschefer, projektledare, kalkylatorer, platschefer, arbetsledare, inköpare och utsättare med flera.
  • Snickare.
  • Mark- och anläggare.
  • Betongare.
  • Yngre medarbetare med mindre erfarenhet men stor ambition.

Jobba inom bygg - se lediga uppdrag just nu

Lediga jobb hos Helpman

Registrera ditt cv

Kontakta Helpman

(Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!

Konsultfilm


Den polska versionen av Helpmans film kring bemanning

802