Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Per Eriksson

Hej alla våra fantastiska följare! Vi kommer framöver presentera våra teammedlemmar för att påminna er om vilka som arbetar på Helpman och hur var och en kan hjälpa våra kunder och kandidater på bästa sätt.

Först ut är vår veteran och en av våra mest erfarna kollegor, Pelle! Pelle har varit en del av vårt team ända sedan starten år 2000 och hans erfarenhet har gjort honom till en oumbärlig del av vårt kontor.


Här kommer några ord från Pelle: Hej och välkomna! Mitt namn är Per Eriksson, men ni kan kalla mig Pelle. Sedan starten av Helpman år 2000 har jag varit en del av detta fantastiska arbetslag. Under årens lopp har jag haft möjligheten att arbeta på olika positioner inom företaget och har nu glädjen att leda vår säljavdelning. Som ansvarig för försäljningen är det min uppgift att se till att våra kunder får den bästa servicen och de bästa lösningarna för sina behov. Om du eller ditt företag är i behov av personal inom byggsektorn, är du mer än välkommen att kontakta mig. Jag finns tillgänglig via e-post på per.eriksson@helpman.se eller per telefon på 08-58430346. Jag ser fram emot att få hjälpa dig med dina bemanningsbehov!

827
829
918