Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Konsultchef – Tim Philips!

Vad är din roll på företaget och hur kan man kontakta dig? 

Jag heter Tim Philips och jobbar som konsultchef här på Helpman. Jag började för över 2 år sedan. Jag är en av dem som kopplar rätt konsult ihop med rätt uppdrag. Detta innebär att vi oftast har kontakt med kandidater någon gång under intervju, och det är vi konsultchefer som anställer och skriver kontrakt med konsulter, är oftast med vid uppstart och har löpande kontakt under och efter uppdraget. Vi har även kontakt med kunder och får in deras uppdrag. Då är det vi som gör urvalen för att se vem av konsulter som passar bäst för kundens uppdrag. 

Mina kontaktuppgifter hittar du här, annars kan du ringa till kontoret på 08-584 303 60.

Vad lockade med Helpman? 

Jag föll för Helpman då jag letade efter ett jobb med mycket flexibilitet och olika kontaktytor. Även en avgörande faktor för mig var faktiskt geografiska läget. Precis bredvid Norrviken var väldigt lockande då jag har en stor hobby i långfärdskridskor. På vintern försöker jag komma ut och ta några mil på isen. 

Vad är roligast med ditt jobb? 

En av de saker som motiverar mig är att man jobbar i en kontinuerligt föränderligt bransch. Saker och ting kan hända väldigt snabbt och man måste vara på tår hela tiden. Att fånga upp duktiga yrkesarbetare är svårare än vad det låter.
Samtidigt ska man tolka kundens behov på rätt sätt så att man kan leverera rätt kompetens till kund och placera ut konsulter på ett uppdrag som passar för dem. 

Vad är det som driver dig?

Det är en ren njutning att få uppleva den ’’perfekta matchning’’, man har överträffad kundens förväntningar och konsulten trivs med sina uppgifter och kollegor. Samtidigt när man kommer in tidigt i ett projekt och får vara med under hela perioden är en väldigt skön upplevelse. 

827
841
880