Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Bemanning mark och anläggning

Söker du kvalificerad personal till ditt projekt, eller söker du jobb inom mark och anläggning? Vår personal finns ute på ett stort antal arbetsplatser och vi kan erbjuda ett fritt arbete där du lär dig nya arbetsuppgifter. Varmt välkommen att kontakta oss om bemanning mark och anläggning redan i dag!

Hur kan Helpman hjälpa mig med bemanning till mark och anläggning?

Vi har gedigen kännedom om branschen,  ett brett kontaktnät och erfarenhet av bemanning sedan år 2000. Bemanning till mark och anläggning är en av våra specialiteter och vi är därför en trygg partner för dig som söker kvalificerad personal.

Vad är fördelen med att anlita Helpman?

Vi har gedigen kunskap om branschen, brett kontaktnät samt att du inte hamnar i en situation där du måste säga upp personal efter avslutat projekt.

Vilka yrkesgrupper inom mark och anläggning kan ni hjälpa mig att hitta?

Vi kan hjälpa dig med både yrkesmän och tjänstemän. Det kan vara personal inom rörläggning, stensättning, plattsättning eller dränering, för att bara nämna några kategorier.

Hur går jag tillväga om jag vill rekrytera personal till bygg?

Boka möte med oss via formuläret längre ner på sidan. Du är också välkommen att mejla eller ringa ifall du har frågor.

Jag söker jobb inom mark och anläggning. På vilket vis kan Helpman hjälpa mig?

Vi kan erbjuda olika sorters uppdrag, oavsett om du jobb som tjänsteman eller som yrkesman. Ibland är uppdragen långa, ibland korta. Det kan också vara uppdrag där du kommer i kontakt med flera olika företag, eller uppdrag  på en enskild arbetsplats en längre tid.

Vilken typ av jobb kan det vara?

Det kan å ena sidan vara projektledare, arbetsledare, platschefer och liknande till olika projekt. Å andra sidan plattsättare, rörläggare, stensättare och andra yrkesmän inom mark och anläggning.

Vilka kvalifikationer bör jag ha?

Du behöver ha erfarenhet och gärna yrkesbevis. Meriterande är även svetsutbildning, trädgårdsutbildning, C-kort, B-kort, grävmaskinskort, Heta arbeten-certifikat, Arbete på väg- och Säkra lyft-utbildning.

Om jag vill söka jobb hos Helpman, hur gör jag då?

Registrera dig och ladda upp ditt cv på vår hemsida. Titta om det kanske finns något som skulle passa bland de jobb som är lediga just nu

Kontakta oss om bemanning mark och anläggning

Har du frågor eller vill du boka möte om rekrytering av personal till mark och anläggning? Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08-584 303 60.

(Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.

Skicka!
808
811