Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Beata Zalepa – konsultchef

Vad är din roll på företaget?

Hej! Jag heter Beata Zalepa och jag jobbar som konsultchef på Helpman. Jag jobbar aktivt med att matcha kandidater med tillgängliga uppdrag. Mitt mål är alltid att hitta rätt konsult till rätt uppdrag. Det betyder att konsultens kompetenser ska uppfylla kundens förväntningar men samtidigt att konsulten trivs som anställd hos oss samt mår bra med att jobba hos vår kund.

Mina kontaktuppgifter hittar ni här

Hur kom det till att du började arbeta på Helpman?

Jag började jobba på Helpman som en praktikant för 4 år sedan. Då hade Helpman behov av någon som kunde tala polska eftersom flera polskspråkiga kandidater sökte jobb. Med tiden ökade antalet polacker som letade efter arbete och då blev jag rekryterare med ansvar för alla polsktalande arbetssökande. Nu jobbar jag som konsultchef och tar hand om alla konsulter som jobbar hos Helpman samt har löpande kontakt med våra kunder.

Vad är roligast med ditt jobb? Vad motiverar dig? 

Situationen i byggbranschen är växlande och tvingar oss ibland att förändras samt att hitta kreativa lösningar. Det känns toppen att vara hela tiden igång och att få prata med och träffa så många nya människor varje dag.

Min största motivation är att jag stolt kan representera ett så seriöst och stabilt företag som Helpman! 

827
841
881