Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Rekryterare – Adrianna Zalepa!
Vad är din roll på företaget och hur kan man kontakta dig? 

Hej! Jag heter Adrianna och jag jobbar som rekryterare på Helpman sedan februari 2018. Det är jag som tar emot ansökningar och kontaktar kandidater angående jobb, genomför jobbintervjuer samt jobbar med att matcha rätt konsult med rätt uppdrag tillsammans med konsultchefer. Det är lättast att nå mig via mejl ada.zalepa@helpman.se eller genom att ringa direkt på 08-584 303 64. 

Vad lockade med Helpman? 

Jag letade efter ett nytt jobb, något helt annat än vad jag har gjort tidigare. Jag letade efter nya upplevelser och utmaningar. Samtidigt letade Helpmans rekryteringsavdelning efter förstärkning, någon som talar polska och svenska väl. Det kunde inte bli bättre! Byggbranschen var för mig helt ny, vilket var väldigt lockande tillsammans med möjligheter till utveckling.

Vad är roligast med ditt jobb? 

Det bästa är att mitt arbete varieras, det låter mig inte att falla i monotoni. Byggbranschen förändras hela tiden samtidigt som bemanningsbranschen växer otroligt snabbt! Detta gör att jag lär mig något nytt varje dag! 
Dessutom har jag fantastiska kollegor på jobbet, vi är inte så många på kontoret därför alla känner varandra väl vilket skapar en familjär atmosfär.

Vad är det som driver dig?

UTMANING - ingenting är omöjligt. Att övervinna mina svagheter och hitta nya lösningar.
PLANERING - välorganiserat arbete som möjliggör effektiv utförande av uppgifter samtidigt som jag kan ta hand om min hälsa.
UTVECKLING - möjligheter att växa, inte bara yrkesmässigt utan också personligen.  

827
841
856