Vi bemannar byggbranschen

Från hantlangare till tjänsteman utefter ert behov.

Sök jobbRegistera dig

Konsultchef och säljare - Per Eriksson!


Vad heter du och vad är din roll på företaget? 

Jag heter Per Eriksson, men alla kallar mig för Pelle. Min roll är att vara konsultchef och säljare. Jag är den som ansvarar för att kunder för rätt konsult och konsult kommer till rätt projekt. Jag bokar möten med nya och gamla kunder och planerar framtida personalbehov.

Hur länge jobbar du på Helpman och hur fick du jobbet?

Jag har jobbat på Helpman sen mars 2000. Jag var med att starta Helpman för nästan 20 år sedan! 
Innan arbetade jag på Arbetsförmedlingen och före det på Byggnads Uppsala. Jag har också tidigare erfarenhet som snickare. Jag fick kontakt med en av initiativtagarna till Helpman, Mats Olsson under min tid på Arbetsförmedlingen. 

Vad är roligast med ditt jobb? Vad är det som driver dig? 

Det roligaste från början var att varje dag komma till Helpman och veta att det jag gör idag har ingen annan gjort tidigare. Jag drivs och mår bra av att vi gör en samhällstjänst genom att hitta arbeten åt personer som är arbetslösa, vill byta arbete eller bor på platser som just då inte har byggjobb. Jag gillar att träffa arbetsgivare, platschefer, personalansvariga mm samt våra konsulter. Trivs bra ute på byggarbetsplatser och på mässor.

Vad kan du hjälpa våra konsulter och kunder med? 

Jag kan hjälpa våra konsulter med att hitta ett arbete och en bra arbetsplats och våra kunder med att de får en bra medarbetare till projekten inom rätt tid till rätt pris med rätt kompetens och på rätt projekt.
Man kan nå mig genom att ringa på 08-584 303 46 eller mejla mig på per.eriksson@helpman.se. 

827
841
851